Inspirerande människor inom webbdesign

oktober 2, 2019

Att bli inspirerad är en viktig faktor för att hålla kreativiteten uppe. Människor som får en att bli inspirerad ser jag som viktiga. Eftersom internet har funnits ett tag nu så har antalet människor som inspirerat mig ökat men här presenterar jag mina topp 3 som verkligen hjälpt mig genom åren.

Chris Coyier

Skaparen av css-tricks.com. Sidan som jag vet inte hur många gånger jag besökt genom åren. Skönare kille hittar man inte. På hans sida finns oerhört mycket som rör css-kodande vilket har hjälpt mig mycket genom åren.

Jeffrey Zeldman

Lite av en fadersfigur inom webbdesign. Ordet mysgubbe ploppar upp. Driver en podcast ”The big web show” som man somnat in till ett par gånger.

Rachel Nabors

Tecknaren som började göra hemsidor. Animatör som jobbar med animation på webben. Tjejen som verkligen med denna film fick mig att förstå att allt kommer inte så lätt för alla när det gäller programmering.

Vilka har ni som favoriter? Skriv gärna i kommentarerna.

Lämna ett svar